Over mij

Ik ben iemand die gevormd is door het leven. Al dansend en zingend vlogen de jaren voorbij om dan tot het besef te komen dat niets is wat het lijkt. Al van in mijn kinderjaren ben ik geboeid door psychologie en spiritualiteit. Na meer dan 30 jaar in de administratie en financiƫn te hebben gewerkt, heb ik het roer volledig omgegooid en kies ik voor een andere koers. Door mijn persoonlijke ontwikkeling, door het lezen van vele boeken en het volgen van verschillende workshops heb ik mijn passie gevonden, ben ik terug gaan studeren en ben ik in het bezit van een diploma lifecoaching.


Tienerjaren, een relatie, een huwelijk, kinderen opvoeden, een carriere opbouwen, sociale contacten, een goede dochter of zoon zijn, een goede zus of broer zijn, een scheiding, je werk of iemand dierbaar verliezen... het kunnen allemaal gebeurtenissen zijn die voor velen onder ons bij het leven horen. Ze kunnen ons danig doen ontsporen en ons verder doen verwijderen van wie we in de essentie zijn. Dit gebeurde ook bij mij.


Plots besef je dat je een leven leidt geleid door anderen. Dat je ergens - onderweg - het dansen en het zingen verleerd bent.

Plots besef je dat je zo niet meer verder wil of kan.


Dan komt de grote vraag waarom ? En dan kan je twee dingen doen.


Ofwel doe je verder en zet je je masker op, geraak je uitgeblust en heb je geen zin meer in dansen en zingen, ofwel ga je kijken naar wat er aan de hand is.

Wanneer we steeds beslissingen blijven nemen vanuit onze emoties of gewoontes en vanuit onze aangeleerde drang om eerst anderen te behagen, dan zullen we deze obstakels blijven tegenkomen. Pas wanneer we beslissingen nemen die in harmonie zijn met ons zelf, kunnen we verder.


Als lifecoach begeleid ik je hierbij. Via vragen, observatie en feedback onderzoeken we samen waar de obstakels zitten die jou beletten om in balans te zijn en de juiste beslissingen te nemen. Hiervoor krijg je handvaten en inzichten, tools om te (h)erkennen wat goed voor jou is. Je leert anders om te gaan met de dingen. Obstakels zullen sowieso nog opduiken want ieder obstakel leert ons iets over ons zelf!


Het is hoe je er mee omgaat.


Hoe bewuster je omgaat met de dingen in het leven, hoe meer grip je krijgt en hoe meer je zal ervaren dat je je kan ontwikkelen tot iemand die veel vrijer en gelukkiger in het leven staat.

Ruytenburgstraat 17, 2600 Berchem

Tel +32 475 29 50 85 - info@purecoaching.be

RPR Antwerpen - BE 0683 815 356